Statement örhängen

oktober 9, 2016 Beverly Cummerata 0 Comments

Det stora, grandiosa och översvallande modet fortsätter, såväl bland kläder som smycken. Modiga färgval, annorlunda material och motiv eller mönster som gärna får referera till djur och natur.

I höst är ett par riktigt stora örhängen helt rätt att bära tillsammans med en i övrigt stilren klädsel. Det är viktigt att inte helhetsintrycket blir kaka på kaka, utan kombinera gärna ett par extravaganta örhängen i trä eller metall med många komplicerade detaljer och färger med en enkel svart klänning och en lite galnare sminkning.
Kronprinsessan Victoria är en fantast av det senaste smyckesmodet och har vid ett flertal tillfällen under hösten setts bära stora örhängen formade som löv från märket Maria Nilsdotter eller gula med stenar och metall från Shourouk. Till detta klär hon sig som vanligt mycket enkelt och elegant, ofta från svenska designers och håret sätter hon helst upp så att de vackra smyckena kommer till sin rätt.

örhängen

Örhängen

Det första man tänker när man ser höstens och kommande vårs smyckekollektioner är att ”more is more”! Accessoarerna ska synas mycket och kan i många fall vara det som sticker ut mest med hela outfiten. Kläderna får stå tillbaka för de otroligt vackra konstverken som glimmar och glittrar runt kvinnornas hals, öron, vrister och fingrar i vinter.

Loewes spegelörhängen står högst upp på min önskelista i år! Men även verk från mindre kända (och billigare) kollektioner, så länge det är pärlor, strass, stenar eller kedjor och gärna i dramatiska färger och utformningar. Att våga synas och att uttrycka sin unika individualitet är högsta mode och jag kommer att tänka maximalism!

Men det är självklart inte bara kvinnor som använder örhängen. Även männens mode är lika extravagant och trenden fortsätter med ett längre örhänge och ett kortare. Töjningar i öronen har blivit vanligare och därmed också märkenas sortiment. Våga släpp loss din personlighet i höst med ett par riktigt stora örhängen!

Next Post