Förlovningsring som passar din personlighet

oktober 30, 2016 Beverly Cummerata 0 Comments

FörlovningsringAtt välja förlovningsring är mycket symboliskt och viktigt för de flesta. Den representerar de älskandes kärlek för varandra och den förening de vill lova att upprätthålla. Designen på förlovningsringar har förändrats genom decennierna och varierar även enormt i prisklass beroende på märke, material och rådande trender. Det finns självklart väldigt luxuösa ringar och många håller en tråkig föreställning om att de ska kosta exempelvis tre månadslöner. Jag tycker personligen att det absolut viktigaste är att ringen man väljer betyder något viktigt och unikt för just det enskilda paret!

Det ska vara roligt att välja ring

Det roligaste med förlovningsringar är att de kan komma i många olika metaller och utformningar. Man kan välja mellan guld, silver, titan, stål, palladium eller diamant men egentligen är det bara fantasin som sätter gränser. Man använder sig utav ädelstenar som safir, rubin, ametister och smaragder och stenarna är olika slipade. Jag rekommenderar inte diamant eftersom att det tillverkas under mycket dåliga omständigheter avseende människa och miljö och dessutom helt saknar andrahandsvärde. Välj hellre något unikt och naturnära som modigt visar upp just er stil!

Förlovningsring

Tänk på vad ringen symboliserar

Många väljer att göra en inskription i ringarna med ett par ord eller ett datum. Det kan också vara ett tecken, mönster eller märke som står för något som paret delar gemensamt. Ringen symboliserar parets löfte till varandra men hur det ser ut skiljer sig självklart från person till person. Bestäm er bara för vad ringen betyder för er. Utöver detta ska den ju självklart också gärna vara snygg att titta på, och nog är det kul att låta sig inspireras av de nuvarande trenderna.

Våga gå utanför ramarna

Bland smyckestrenderna idag ser vi att allt gärna får vara stort och översvallande. Ett exempel är den klassiskt tidlösa ring som John F. Kennedy gav sin Jackie, med gigantiska vita och gröna diamanter, som alltid kommer att förbli ikonisk.

Previous Post

Next Post