Smycken att ge bort i jul

november 2, 2016 Beverly Cummerata 0 Comments

SmyckenDet viktigaste när man ger bort smycken i julklapp eller i present överhuvudtaget är att tänka på den person man ger gåvan till. Låt personens individualitet avgöra färger, former och motiv och fokusera inte huvudsakligen på trender. Vad som är modernt kan vara intressant i viss mån och ge inspiration. Men jag skulle säga att det absolut trendigaste man kan göra idag är att låta de smycken man använder präglas utav en miljövänlig och rättvis tillverkning i alla led.
Vi lever idag i ett samhälle och i en tid då vi bryr oss alltmer om vad vi äter, vilka material vi har på oss, vilka produkter vi använder och vilka avtryck vi gör på vår planet. Den moderna människan är mer medveten och vill ofta genom sin blotta uppenbarelse kunna utgöra en symbol för humanitet, jämställdhet, öppenhet och avstånd från orättvisor.
Något som fortfarande är på modet är att handla second hand och butikernas utbud är ständigt varierande. Här får mottagaren av julklappen en chans att bära något som redan gjort en tidigare resa, som har en unik historia och ofta kan vara gjorda under mer okända tidsepoker. Eller varför inte göra ditt eget smycke och ge bort till en vän? Designa efter vännens unika personlighet genom att leka med pärlor, stenar, kedjor och kristaller. Ingen kommer att bära samma verk, och vad är mer trendigt än det!

Så mitt bästa tips är att köpa eller tillverka ett smycke som representerar såväl personen som du ska ge julklappen till, som den samtid vi lever i. På så sätt blir gåvan särskilt meningsfull, och kommer garanterat att alltid påminna din vän om dig! Glöm inte heller att lägga ner extra omtanke på inslagningen av din present. En vacker ask, ett ovanligt omslagspapper eller varför inte en personlig dikt kan göra hela skillnaden!

Previous Post

Next Post