Juveler på nätet

december 6, 2018 Beverly Cummerata 0 Comments

Juveler på nätetOm du som jag tycker om fina smycken är nätet en bra plats att shoppa från. Här finner du alla butiker samlat på ett enda ställe. Du slipper springa runt mellan olika fysiska affärer och kan dessutom göra en prisjämförelse direkt vilket är smidigt. Utbudet är ju även det mycket större och bredare än i vanliga butiker.

Precis som i den fysiska affärsvärlden finns det internetbutiker som är inriktade på en viss stil eller som säljer vissa märken. Smycka är en svensk smyckessida med ett flertal varumärken som Astrid & Agnes, Gant, DKNY och Michael Kors. De säljer inte bara nya smycken utan du har möjlighet att beställa en tjänst för att göra om dina gamla smycken.

Välkända juvelerare och nya uppstickare

På nätet samlas alla möjliga sidor vilket gör att alla kan hitta smycket för sin stil. Den välkända smyckesbutiken Guldfynd har en webbshop med prisvärda erbjudanden men också en avdelning med dyrare smycken. Om du känner att pengarna inte räcker till kan jag bjuda på ett tips om ett generöst erbjudande från Paf. Du får exempelvis gratissnurr utan insättning.

Vill du ha möjlighet att shoppa billigare smycken kan du göra fina fynd hos Fyndiq.se. Sidans affärsidé är att samla produkter från flera olika butiker på samma plattform. Urvalet gällande just smycken ligger på över 30 000 olika produkter. Tack vare att det är möjligt att förfina urvalet går det att skaffa sig en bra överblick.

Behöver du inspiration? Förutom att se enstaka smycken i respektive nätbutik kan du läsa bloggar eller inspireras av influensers på exempelvis Instagram. Du kan också spela ett härligt juvelprytt spel för idéer. Vad sägs om spelet Glittrande juveler eller pusselspelet Fyra juveler? Det sistnämnda går snabbt att lära men för att bli riktigt bra krävs mycket träning.

Previous Post