Om Msbijoux.se

Msbijoux.se

Jag som driver den här bloggen heter Malin Lagerkvist och är 30 år. Jag har under många år arbetat inom smyckestillverkning och driver idag mitt egna märke. När jag i unga år fastnade för detta fantastiska område upptäckte jag att det fanns väldigt lite modern information i ämnet. Att tillverka egna smycken verkade höra guldsmeder eller de stora företagen till och böcker och bloggar i ämnet var få och otillräckliga i mitt tycke.
Jag bestämde mig då för att skapa denna blogg för allmänheten för att fylla ut det tomrum som jag ansåg fanns. Här kommer jag att berätta en hel del om detta otroligt härliga yrke och delge er läsare aktuella smyckestrender för både dam, herr och barn samt alla tänkbara nyheter från smyckesvärlden!
Kanske vill du veta hur säsongernas trender ser ut? Vilka färger, former och material som gäller? Ska du gå på en fin fest eller middag och behöver inspiration kring hur du ska matcha kläderna med rätt accessoarer? Vill du bli uppdaterad om aktuella events, seminarium och workshops? Eller kanske är du intresserad av den bana jag gått för att komma dit jag är idag, genom kurser, utbildningar, praktik och egna erfarenheter. Oavsett anledning till ditt besök här idag, kan jag nästan garantera dig att du kommer hitta något som passar din smak. 

Tävlingar och webbshopen

Msbijoux.seJag har självklart även lagt upp min egna webbshop här i bloggen där ni har möjlighet att köpa mina egentillverkade smycken av mycket hög kvalitet. Idag ställer marknaden allt högre krav på material och tillverkningssätt och man vill vara säker på att smyckena man bär är gjorda på ett sådant sätt att ingen i produktionskedjan kommit till skada eller på annat sätt missgynnats av produkten. Våra smycken är precis som allt annat; vad vi äter, vad vi har på oss, och vilka hygienprodukter vi använder, en symbol för vårt sätt att leva och våra värderingar. Jag garanterar alltid mina kunder det absolut bästa.
Håll också utkik efter de regelbundna tävlingar och utlottningar jag annonserar om här på bloggen! Mina läsare har varje vecka chansen att vinna fantastiska priser bestående av halsband, armband, örhängen och andra accessoarer genom att exempelvis svara på frågor eller genom att dra nya läsare till bloggen.
Jag hoppas och tror att du ska njuta lika mycket som jag av den fantastiska smyckesvärlden! Tveka inte att lämna kommentarer eller höra av dig till mig via de kontaktuppgifter som finns här!